Saturday, December 13, 2008

Daddy and I


Daddy and I
Originally uploaded by bakadutch

3 comments:

Misa said...

Reo is a cutie!! Love the cheeks!

Unknown said...

Geachte heer, mevrouw,

Met deze e-mail willen wij u op de hoogte brengen van ons bedrijf Holland Comes2U. Wij richten ons op Nederlanders die zich hebben gevestigd in het buitenland of Nederlanders welke voor langere tijd werkzaam zijn in het buitenland.

Vaak horen wij dat deze groep mensen de Nederlandse producten zo missen. Men mist het kunnen lezen van een magazine of boek, het kunnen genieten van hun favoriete drankje, de snoep en ga zo maar door.

Holland Comes2U is een bedrijf wat voorziet in deze behoefte. Wij leveren wereldwijd de producten die u in Nederland elke dag in de supermarkt kocht. Wij zijn jong, dynamisch en willen ons richten naar de wensen van de klanten. U mag altijd vragen om producten die wij niet op website verkopen. Wij zullen er alles aan doen u te helpen aan dat waarnaar u vraagt.

Holland Comes2U heeft altijd leuke acties en nieuwe producten waarvan wij u op de hoogte houden met een nieuwsbrief. Op onze website kunt u zich hier voor inschrijven of als u nu al enthousiast geworden bent, gelijk aan de slag gaan en lekker gaan winkelen om op die manier binnenkort al te kunnen genieten van al die Nederlandse producten.

Check daarom nu onze website www.hollandcomes2u.com en u hoeft nooit meer zonder te zitten. Als opening van ons bedrijf ontvangt u de eerste twee maanden op uw volledige bestelling 15% korting.


Met vriendelijke groet,
Reinier Wagener en Frank van Dommelen.


PS: Misschien bent u bereid een link van ons bedrijf op uw website te plaatsen. Uiteraard plaatsen wij dan ook een link van uw website op die van ons.

Holland Comes2U is onderdeel van RevanDo V.O.F.

Anonymous said...

Beste Baka,

Via google ben ik op je blog terecht gekomen en heb ik heel wat van je verhalen gelezen. Klinkt allemaal erg mooi. Zelf ben ik ook op zoek om binnenkort naar Japan te gaan / verhuizen. Ik heb een half jaar voor de ambassade in tokio gewerkt en momenteel werk ik voor Binnenlandse zaken. Toch wil ik graag weer lesgeven (heb hier ook een diploma voor, helaas niet voor engels). Ik vroeg me af hoe jij de zoektocht naar een baan als docent engels in japan hebt ervaren? Heb je misschien nog andere handige tips voor me? Ik ben 28 jaar, supergemotiveerd en ben hard aan het leren voor mijn JLPT. Zou je mij kunnen mailen op pvan_der_hoest@hotmail.com? Alvast bedankt!

Peter